Αγαπητοί καταρτιζόμενοι χαίρετε.

Τις επόμενες ημέρες ξεκινάνε τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου 2021Α και σύμφωνα με όσα ισχύουν, η κατάρτιση στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. διεξάγεται κατά την παρούσα χρονική περίοδο μόνο με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά   η εκπαιδευτική πλατφόρμα e-Class και η υπηρεσία Cisco WebEx Meetings .

Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβαση σας στην πλατφόρμα e-Class δεν έχουν αλλάξει.
Η πρόσβαση μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας (data) στην υπηρεσία WebEx είναι ΔΩΡΕΑΝ. Συνεπώς ακόμα και αν δεν έχετε σταθερή σύνδεση στο internet (adsl, vdsl κλπ) μπορείτε να παρακολουθείτε τα μαθήματα από το κινητό σας χωρίς χρέωση.

Ο σύνδεσμος για την ψηφιακή τάξη κάθε μαθήματος στην υπηρεσία WebEx θα σας κοινοποιηθεί από τον αντίστοιχο εκπαιδευτή με μήνυμα από το e-Class.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ και θα είναι σταθερό (θα παραμείνει ίδιο ακόμα και όταν επιστρέψουμε στα δια ζώσης μαθήματα) . Για τυχόν αναπληρώσεις θα ενημερώνεστε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα .

Τέλος σας παρακαλούμε όταν λαμβάνετε κάποιο μήνυμα - email από τους εκπαιδευτές σας μέσω e-class να μην απαντάτε απευθείας διότι αυτό σημαίνει ότι το μήνυμα σας δεν φτάνει στον εκπαιδευτή αλλά στην Γραμματεία του ΔΙΕΚ . Για να απαντήσετε σε μήνυμα που λάβατε από τον εκπαιδευτή μέσω e-class απλά επιλέξτε τον σύνδεσμο στην σημείωση που υπάρχει πάντα κάτω-κάτω σε κάθε μήνυμα που λαμβάνετε από το e-class.

Παρακαλούνται οι καταρτιζόμενοι για τυχόν ανάγκες τους (βεβαιώσεις φοίτησης κτλ) να απευθύνονται στη γραμματεία του ΔΙΕΚ αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν παραστεί ανάγκη για δια ζώσης παρουσία αυτή θα κανονίζεται μέσω ραντεβού που θα κλείνεται τηλεφωνικά στο τηλέφωνο του ΔΙΕΚ: 2841083040

Καλά μαθήματα με υγεία !